Julkaisukelpoinen 1.4.2021

Helppokäyttöisiä ja luotettavia esineiden internetin (IoT) ratkaisuja, valvontajärjestelmiä ja automaatiokonsultointia tarjoavan SuomiConnectin liiketoimintajohtajaksi on nimetty Teemu Puuska 1.4.2021 alkaen. Marko Tanninen jatkaa toimitusjohtajana. Uusi toimipiste on avattu 29.3.2021 Espoon Otaniemeen palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitamme.   

2019 aloittanut SuomiConnect laajentaa johtoaan kahden kasvun vuoden jälkeen nimeämällä Teemu Puuskan liiketoimintajohtajaksi. Teemulla on pitkä ja monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnasta, myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Viimeiset viisi vuotta Teemu on toiminut yksityisessä suun terveydenhuollossa monipuolisissa ketjujohdon tehtävissä. SuomiConnectissa Teemu vastaa myynnistä, asiakkuuksista sekä liiketoiminnan ja organisaation kehittämisestä.  

SuomiConnect tarjoaa yrityksille helppokäyttöisiä ja luotettavia esineiden internetin (IoT)-ratkaisuja, valvontajärjestelmiä ja automaatiokonsultaatiota. Yksityisasiakkaille SuomiConnect tarjoaa helppokäyttöisiä ja arkea helpottavia IoT- ja valvontaratkaisuja ja -palveluita Tinksi-tuotemerkillä.  

”Olen todella innostunut uudesta haasteesta. SuomiConnect on aurinkoinen kasvuyritys ja kasvun tekijänä koen hienona mahdollisuutena osaavan ja innokkaan tiimin kanssa tehdä kasvua alalla, joka on mullistanut ja mullistaa meidän kaikkien arkea kodintekniikasta alkaen. IoT-ratkaisut tulevat edelleen helpottamaan arkeamme, tarjoamaan turvaa ja taloudellista hyötyä niin yrityksissä kuin yksityiselämässä. On mahtavaa aloittaa yhteinen matka SuomiConnectin energisessä tiimissä yhdessä nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa”, Teemu kertoo.

IoT-alan nopeassa kehityksessä SuomiConnect on löytänyt paikkansa helppokäyttöisten ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoajana. Toimitusjohtaja Markon mukaan SuomiConnect vikkelänä ja oppivana kasvuyrityksenä toimii Suomessa suunnannäyttäjänä helppokäyttöisen ja asiakkaiden tarpeet täyttävien yksilöllisten IoT-ratkaisujen alalla.

“Teemun mukaantulo vauhdittaa SuomiConnectin kaupallista kehitystä ja kasvua. Olen innoissani kun Teemu tuo mukanaan vahvan kaupallisen ja johtamisen osaamisensa. Toinen kasvuamme tukeva uutinen on toimipisteen avaus SuomiConnectille Espoon Otaniemeen, mistä palvelemme nykyisiä ja uusia asiakkaitamme”, Marko toteaa tyytyväisenä. 

Uusi toimipiste on avattu 29.3.2021 Espoon Otaniemeen palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita. SuomiConnectin vuoden 2021 tavoite on jatkaa kannattavaa kasvuaan erityisesti yritysratkaisuilla ja automaatiokonsultaatiolla. 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Marko, 050 449 8686, marko@suomiconnect.fi 

Teemu, 050 361 4060, teemu@suomiconnect.fi