Automaatiokonsultointi

Automaation ammattilaisemme auttavat sinua tunnistamaan, missä kaikkialla yrityksesi toimintaa voi kehittää, tehostaa tai muokata automaation avulla.

Automaation mahdollisuudet yrityksille ja yhteisöille

 

Monimutkaisessa ja nopeasti kehittyvässä automaation maailmassa voi olla vaikea tunnistaa, miten siitä voisi parhaiten hyötyä itse.

Automaatiokonsulttimme ovat kokeneita niin sulautettujen järjestelmien,  ihmiskeskeisen suunnittelun kuin ohjelmistokehityksenkin ammattilaisia. He tutustuvat yksilölliseen tilanteeseesi ja ehdottavat parhaiten sopivia ratkaisuja – oli kyseessä sitten lisäpalvelujen kehittäminen, kulutuksen vähentäminen tai paremman ymmärryksen saaminen nykyisestä toiminnasta.

Kaikkea ei tarvitse mullistaa kertarysäyksellä, vaan konsulttimme auttavat integroimaan uudet toiminnot osaksi nykyistä järjestelmää.

Kysy lisää

Täytä etusivun yhteydenottolomake tai ole meihin suoraan yhteydessä.

Selvitetään, miten sinä tai yrityksesi parhaiten hyödytte automaatiosta.

 

 

Konsulttimme auttavat selvittämään:

  • Minkälaista säästöä saat aikaan seuraamalla sähkönkulutusta ja laskemalla lämmitystasoa silloin, kun kukaan ei käytä tiloja.
  • Kuinka moni ihminen oikeasti käyttää tilojasi, jolloin voit suunnitella siivoamisen ja muut tukitoiminnot todellisen tarpeen mukaan.
  • Mistä kaikkialta voimme tarkan mittatiedon avulla saada hyödyllistä informaatiota todellisesta kulutuksesta, jolloin voit säätää, kehittää ja suunnitella toimintaa todellisen tarpeen mukaan.