Valvomojärjestelmät

Asiantuntevat konsultointi-, suunnittelu ja system integrator -palvelut SCADA-järjestelmien toteuttamiseen.

Valvomojärjestelmät prosessien hallintaan

Hallitse, tehosta ja ylläpidä tuotantolinjastojasi tai toimipisteitäsi valvomojärjestelmän avulla. Rakennamme kokonaan uusia ja kehitämme jo käyttöön otettuja SCADA-järjestelmiä ketterästi vankalla kokemuksella.

SCADA-valvomojärjestelmän avulla:

  • Tarkkailet ja säädät rakennuksen lämpötiloja huonekohtaisesti.
  • Seuraat ja hallitset tuotantolinjaston toimintoja ja suorituskykyä.
  • Valvot ja kontrolloit veden virtausta.
  • Hallitset sähkönkulutusta.
  • Ja melkein mitä tahansa muuta.

 Järjestelmäksi valitaan yksilöllisen tarpeesi ja toimintaympäristösi mukaan parhaiten soveltuva SCADA-järjestelmä, kuten NETx Automation BMS Platform, Atvise SCADA, AVEVA System Platform (ent. Wonderware) tai Citect SCADA.

Tarvitsetko räätälöityä SCADA-ohjelmiston kehittämispalvelua? Autamme sinua mielellämme. Lue lisää konsultaatiopalveluistamme täältä tai ota yhteyttä sivun alaosasta löytyvien yhteystietojen avulla.


SuomiConnect Oy SCAN Esikartoitusprojekti SCAN-esikartoitushankkeen avulla SuomiConnect suunnittelee ja valmistaa modulaarisen ja sijaintiriippumattoman IoT-anturialustan prototyypin sekä tekee kansainvälistymis- ja tuotestrategian.

Hankkeen päätyttyä SuomiConnectilla on testattu prototyyppi, jonka pohjalta päätökset tuotteen valmistuksesta ja myynnistä voidaan aloittaa. Kyseessä on SuomiConnectin kasvuselvityshanke.