Tinksi on SuomiConnectin yksityisasiakkaille suunnattu IoT-palvelutuoteperhe, joka koostuu Tinksi IoT-sensoreista ja Tinksi-mobiiliappista. Teimme alkuvuonna asiakaskyselyn palvelun käyttäjille. Tyypillinen vastaaja oli yksityisasiakas, jolla on 1-3 Tinksilaitetta mittaamassa kodissa tai vapaa-ajan kiinteistöissä lämpötilaa, kosteutta, liikettä ja/tai valaistusta. 

Missä olemme onnistuneet? Asiakkaidemme mielestä Tinksi IoT-laitteen ottaminen käyttöön koettiin sujuvaksi. Heidän mielestä Tinksi-sensorit toimivat loistavasti vapaa-ajan kohteissa tuomassa helppoutta valvontaan ja turvaa. Esimerkiksi mökin lämpötilan ympärivuotinen seuranta koettiin helpoksi Tinksi-appilla. Tinksi-asiakkaat arvostivat myös hyvää asiakaspalveluamme. 

Missä on parannettavaa? Laitteiden kuuluvuutta syrjässä haja-asutusalueella haluttiin paremmaksi. Käytössä oleva DigitaLoraWan-verkko kattaa lähes koko Suomen, mutta kuuluvuudessa sisällä tai ulkona on haja-asutusalueella alueellisia eroja. LoraWan-verkon toimittaja vahvistaa kuuluvuutta pystyttämällä merkittäviä määriä uusia tukiasemia.  Voit tarkistaa kuuluvuuden täältäLisäksi asiakkaamme toivoivat Tinksi-appiin lisää käytettävyyttä ja uusia edistyneitä ominaisuuksia. 

Olemme SuomiConnectissa iloisia, että asiakkaamme ovat käyttäneet ääntänsä ja halunneet antaa palautteensa. Kiitos kaikille vastaajille! Palautteista näkyy, että Tinksi-sensori ja Tinksi-mobiiliapp muodostavat toimivan ja hyvin asiakkaiden tarpeisiin vastaavan IoT-palvelun. Jatkamme Tinksipalvelun kehitystä edelleen palvelemaan vielä paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaitamme. 

 

tinksi.fi Tinksi-palvelutuoteperhe on SuomiConnectin kuluttaja-asiakkaille suunnattu IoT-palvelu. Se muodostuu integroiduista IoTsensoreista, jotka ovat langattomasti yhdistetty Tinksi-mobiiliappiinTinksisensorit ovat Plug & Play –valmiita heti käyttöön Tinksi-mobiiliappin kanssa. 

Mittaa Maailmasi® – me SuomiConnectissa kerromme mielellämme lisää helppokäyttöisen ja luotettavan IoT:n mahdollisuuksista.