Tutustu energiseen SuomiConnectin tiimiin

 
Marko

Marko

Toimitusjohtaja

On Finnadian *, joka uskoo, että toimitusjohtajan tärkein tehtävä on varmistaa, että koko tiimillä on kaikki hyvin. Loput asiat järjestyvät.
SuomiConnectin visionäärisenä johtajana ja perustajana Markolla on taito saada tekniikka toimimaan ihmisille ja ihmisten kanssa. Hän odottaa innolla, että SuomiConnect tekee pienen osan maailman parantamisesta.

* Finnadian on suomalainen/kanadalainen hybridi, joka on kehitetty salaisessa kansainvälisessä aloitteessa, jotta suomalaiset olisivat puheliaampia.

+358 50 449 8686
marko ät suomiconnect dot fi
Teemu

Teemu

Liiketoimintajohtaja

Teemu on SuomiConnectin energinen liiketoiminnan kaupallistaja ja kasvattaja, joka uskoo, että yhdessä tekemällä päästään pisimmälle. Hän auttaa löytämään helppokäyttöiset ja luotettavat IoT-, SCADA- ja automaatioratkaisut käyttöönne. Teemulla on monipuolinen kokemus ihmiskeskeisestä palveluliiketoiminnan johtamisesta, asiakkuuksista, myynnistä ja projektien johtamisesta.

+358 50 361 4060
teemu ät suomiconnect dot fi
Atte

Atte

Automaatioinsinööri

Minulla on sähköinsinöörin ja puusepän tutkinnot. Harrastuksien (valokuvaus, yksipyöräily ja elektroniikka) ja työn tuoma vahva osaaminen on tekniikasta ja sulautetuista järjestelmistä. Persoonana olen rauhallinen, hauska (savolainen), ja päättäväinen. SuomiConnectilla työni on IoT-tekniikan integrointi ja valvomojärjestelmät.

atte ät suomiconnect dot fi
Jesse

Jesse

Full Stack Engineer

“Full Stack Engineer” on liian kapea termi kuvaamaan Jessen laajaa osaamista ja kokemusta. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto sähkötekniikasta (sovellettu elektroniikka) ja usean vuoden kokemus sulautetuista järjestelmistä, elektroniikka- ja piirisuunnittelusta, sekä ohjelmistokehityksestä sulautettuihin järjestelmiin, mobiili- ja pilvialustoihin. Jesse suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintoja Lappeenrannan-Lahden teknillisessä yliopistossa LUT:ssa aiheenaan droneparvet.
jesse ät suomiconnect dot fi
Isa

Isa

Koodi-ninja (Senior Developer)

Olen tavoitteellinen, motivoitunut ja energinen ihminen. Minulla on tutkinnot järjestelmä- ja kartoitustekniikasta sekä maisteritutkinto karttatekniikasta. Kattava työkokemukseni koostuu järjestelmänhallinnasta, kartoitusosaamisesta ja tietotekniikasta (erityisesti Php ja Oracle). Todellinen joukkuepelaaja.
isa ät suomiconnect dot fi

Our Partners