SuomiConnect

Missio

Elämä ei ole reilua. Monilla ei ole yhtä hyvät lähtökohdat kuin meillä Suomessa. Hyvinvointivaltion edut, kuten ilmainen koulutus, ovat meille itsestäänselvyyksiä kuten puhdas juomavesi. Emme välttämättä käsitä sitä, että menestymisemme, yrittämisemme ja onnistuneet pyrkimyksemme eivät riipu ainoastaan meistä itsestämme. On helppo asettaa tavoitteet korkealle, kun perusasiat ovat kunnossa. Menestyminen on tehty helpoksi meille.

Siksi meillä on vastuu. On oikein, että käytämme kykyjämme, taitojamme ja innovaatioitamme niiden hyväksi, joilla kuluu enemmän aikaa läheistensä perustarpeista huolehtimiseen ja turvallisuuden varmistamiseen. Teknologialla on oikeudenmukaisen maailman rakentamisessa paljon annettavaa. Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu on taistelua heikoimmassa asemassa olevien puolesta. Toimivien verkkosovellusten saattaminen ihmisten ulottuville lisää mahdollisuuksia liiketoimintaan, tietoon, taitoon ja demokratiaan. SuomiConnect haluaa olla mukana luomassa maailmaa, jossa aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävä teknologia tulee osaksi ihmisten ja yritysten arkipäivää.

SuomiConnect lahjoittaa 2,5 prosenttia kuluttajille suunnatun IoT-alustan tuotosta kehitysapuun Ugandaan sekä tukee kotipaikkakuntansa järvien kunnostamista.


SuomiConnect Oy SCAN Esikartoitusprojekti SCAN-esikartoitushankkeen avulla SuomiConnect suunnittelee ja valmistaa modulaarisen ja sijaintiriippumattoman IoT-anturialustan prototyypin sekä tekee kansainvälistymis- ja tuotestrategian.

Hankkeen päätyttyä SuomiConnectilla on testattu prototyyppi, jonka pohjalta päätökset tuotteen valmistuksesta ja myynnistä voidaan aloittaa. Kyseessä on SuomiConnectin kasvuselvityshanke.