SuomiConnect IoT-alusta

SuomiConnectin toimittamat IoT-sensorit kytketään langattomasti SuomiConnectin IoT-valvontajärjestelmään eli IoT-alustaan, missä sensoreiden mittatiedot näytetään ja tallennetaan.

IoT saa olla helppo

SuomiConnectin myydyt IoT-laitteet toimitetaan integroituna, testattuna ja valmiina käyttöön suoraan laatikosta. IoT-valvontajärjestelmä on heti kirjautumisen jälkeen käyttöön valmis Plug & Play -pilvipalvelu.

Kaikki eivät halua käyttää aikaa asetusten selvittämiseen ja järjestelmien ohjelmointiin. Siksi teimme sen jo valmiiksi teitä varten!

 

SuomiConnect IoT – tietoa millä toimia!

SuomiConnect IoT-alusta on suunniteltu antamaan selkeän kuvan siitä mitä kohteessasi tapahtuu. Se toimii pilvipalveluna missä vain. Yksinkertaisilla raportointityökaluilla hallitset toimintasi ja hälytykset auttavat varmistamaan että kaikki menee oikealla tavalla.

Kuvaajat

Kuvaajat näyttävät eri antureiden mittamien suureet. Tiedot tallenetaan oleuksena kahdeksi vuodeksi.

Kulutukset

Pidä kustannukset hallinnassa olemalla jatkuvasti kartalla kulutuksestasi, olisi se veden, sähkön tai kaasun.

Paikannus

Karttaa kun nyt mainutuksi tuli, GPS paikannus palvelullamme vähennät turhia matkoja ja eksyneitä laitteita.

IoT-alustamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja se on integroitavissa sekä vanhoihin että uusiin järjestelmiin. 

SuomiConnect IoT-alustaan tulee jatkuvasti uusia toimintoja, joilla parannamme käytettävyyttä ja asiakkaamme hyötyä. Meillä on laaja kokemus järjestelmä-integraatioista ja IoT-järjestelmämme tuottama tieto on integroitavissa jo olemassa oleviin järjestelmiin. Autamme myös teitä liittämään perinteisen tekniikan moderneihin pilvipalveluihin.

Mittaa Maailmasi®

Valmiina aloittamaan?